Three little angels

Three little angels
Nodig: Styropor krans 50cm met een binnen maat van 30cm, Powertex 3D engeltjes Ariël, Muriël en Camaël, Powertex ivoor 1L, Stone Art, Powertex Structuur pasta, Bister, krammetjes en een Powertex standaard 10x30cm met 2 pinnen.
Anaël, Camaël en Muriël

Anaël, Camaël en Muriël

Powertex Ivoor, Stone Art en Bister

Powertex Ivoor, Stone Art en Bister (structuurpasta staat niet op de foto)

Extra nodig: kerstlampjes 20 stuks (let verlichting op batterij) te koop bij action, sterren sjabloon, uitsteek sterren 3 verschillende maten te koop bij winkels voor taart decoratie, paletmes en spons.
Gereedschap

Gereedschap

Werkwijze: meng een klein beetje Powertex ivoor met bister en verf daar de engeltjes mee, laten drogen. Brush de engeltjes met Powertex ivoor verdund met water.
Gebruik het sterren sjabloon en paletmes, leg het sjabloon plat op de krans en vul de sterren met structuur pasta. Breng daarna met een palet mes de structuur pasta onregelmatig op over de krans verdeeld. Niet de hele krans met structuurpasta bedekken, laten drogen.
Breng de Powertex ivoor met een spons aan op de krans, laten drogen.
Kleur de krans met een beetje bister. Gebruik voor het opbrengen een natte spons, vindt je de bister te donker spoel dan je spons schoon in water, je kan de bister steeds wat lichter maken met water. Herhaal dit tot je tevreden bent.
Plaats de engeltjes naar eigen inzicht en verdeel de lampjes, zet de lampjes vast met een krammetje. De krammetjes camoufleer je straks met de sterren.
Standaard met 2 pinnen

Standaard met 2 pinnen

Maak een soepele klei van de Stone-art en Powertex ivoor, verhouding ongeveer 1 op 1. Rol de klei zo dun mogelijk uit. Steek de sterren uit de klei. Kleur de sterren gelijk met bister en verdeel ze over de krans. Vast plakken kan met een beetjes structuur pasta.
Materiaal voor de particulier  Wilma’s hobby
Materiaal voor winkel en workshop atelier Powertex groothandel
Ga je de krans maken? Ik ben benieuwd naar jullie werk.


Reacties

Three little angels — 5 reacties

  1. Ik was met deze krans gestart tijdens de tyvek-workshop. Thuis opnieuw begonnen omdat het toch nog niet helemaal naar mijn zin was. Zodra ik hem af heb zal ik een foto posten. Groetjes, Peet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *