This funny bird…………

funny bird
Afgelopen week veel geexpermiteerd met de “Rusty powder”. Want de mooiste effecten krijg je toch door verschillende technieken te gebruiken. Ik gebruik Powertex ivoor, veel zand en veel “Rusty powder” en natuurlijk azijn ik spuit de azijn op mijn werkstuk maar ik meng ook een beetje azijn door de Powertex en de “Rusty Powder”.
Zondag op het Powertex event geef ik een demo.
workshop rustyLast week, I did a lot of experimentation with the “Rusty Powder”. The best effects you still get by using different techniques. I preferred Powertex ivory, lots of sand and lots of ” Rusty powder” and natural vinegar I spray the vinegar on my work but I also mix a little vinegar through the Powertex and “Rusty Powder”.
Sunday at the Powertex event I give a demo.

collage rusty

 

 


Reacties

This funny bird………… — 2 reacties

  1. Heel mooi de werkstukken met ‘Rusty Powder’. Mag ik vragen waarom U azijn op uw werkstuk spuit en door de Powertex mengt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *