The Powertex “Fabric Feeling”

Opleiding Powertex Artist

De eerste lessen zullen bestaan uit basiskennis die voor mij onmisbaar zijn wil je een echte Powertex expert worden en de "Powertex feeling" ervaren. Alle technieken komen in de eerste lessen al voorbij, dat heb je nodig om het te ervaren en de mogelijkheden te zien.

Creativiteit 

Zal een héél belangrijk onderdeel zijn in de opleiding. Door basiskennis te oefenen en tegelijkertijd je eigen creativiteit op de proef te stellen zal je gelijk al tot grotere hoogte komen.

Nieuwsgierig? kijk dan naar de video met een gratis proefles "Feeling Fabric"! Klik op de afbeelding voor de video!

Free trial Basic knowledge

Curious? Then watch the video with a free trial "Know Your Fabrics"! Click on the image for the video!

Unfortunately, the online training Powertex artist is only in Dutch.

Wist je dit al..............

​Heb ik je al verteld dat wanneer je de online opleiding gaat volgen, je elke keer wanneer er een nieuwe techniek is, je die er gratis bij krijgt je in je online leer omgeving.

Nu instappen is dus het meest profiteren

De online workshop zal elke nieuw seizoen in prijs omhoog gaan, omdat deze steeds waardevoller wordt met meer lesmateriaal en meer technieken. Want zoals je weet blijft Powertex in ontwikkeling.

Kennismaking dag voor de online Powertex opleiding

Twijfel je nog kom dan naar de gratis kennismaking dag op vrijdag 15 of zaterdag 30 september. Voor meer informatie over de kennismaking dag klik op de afbeelding. Wel even aanmelden via de mail info@atelierdehooischuur.nl

Voor meer informatie over de opleiding klik hier​


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *