Powertex phone case

telefoonhoes22
Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk hoesje voor mijn telefoon. Omdat wat er te koop is toch allemaal een beetje hetzelfde is dacht ik, ik ga het gewoon zelf proberen en natuurlijk wil ik dat uitproberen met Powertex.
I was looking for a nice case for my phone, but could not succeed. Because what is on sale is still all a bit the same, I thought I’d try it myself and obviously I want to try it with Powertex.

 

telefoonhoes7

Er zijn genoeg hoesjes te koop voor weinig geld ik vond er een bij de Hema voor 5 euro het is een soft case hoesje. Op mijn video laat ik je zien hoe ik het bewerkt heb.
There are enough cases be bought for little money I found one for 5 euros it is a soft case cover. On my video I show you how I worked.

telefoonhoesje8

Ik heb ook de Sand & Balls gebruikt (omdat ik van deze structuur hou) dat is natuurlijk wat kwetsbaarder in gebruik. Ik vind dat geen probleem want ik kan mijn hoesje zo weer bijwerken. Ik heb mijn hoesje nu een week in gebruik zonder problemen.
I also used the Sand & Balls (because I like the structure of it) which is naturally more vulnerable in use. I find it no problem because I can update my case again. I am using my case for a week now without problems.
Tip: geef je hoesje de tijd om uit te harden, neem het pas na 24 uur in gebruik.
Ik ben benieuwd naar jullie telefoonhoesjes.
Tip: give your case the time to dry, take it after 24 hours in use.
I ‘m curious about your phone cases.


Reacties

Powertex phone case — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *