Ondernemers dag 1

De voorbereidingen voor de eerste ondernemers dag van vrijdag 10 januari zijn in volle gang. Ben druk om alles op papier te zetten. Wat kunnen we in het nieuwe jaar verwachten van Powertex en wat zijn de nieuwe technieken. Niet onbelangrijk het bestellen van de salades, is inmiddels ook gebeurd.
salade

Lekker lunchen

Donderdag gaan Fred en ik de kantine inrichten zodat alles voor vrijdag klaar staat, tafels, stoelen klaar en de banken om jullie werk tentoon te stellen.
Foto's maken mag

Foto’s maken mag

Ben erg benieuwd naar jullie werk ik weet inmiddels dat het niveau hoog is. Het inspireert mij ook altijd enorm om jullie werk te zien. Maar ook het delen van jullie kennis en handigheidjes zijn altijd weer verrassend.
Helaas is Richard van Kymatrade er deze keer niet bij, hij is druk met de voor bereidingen voor de beurs in Duitsland.
Tot slot wil ik nog even kwijt dat ik dankbaar ben dat ik elke keer weer gebruik mag maken van de gezamenlijke kantine van het gebouw, anders was het niet mogelijk geweest om een grote groep uit te nodigen.
Kortom ik heb er zin in, jullie ook?


Reacties

Ondernemers dag 1 — 8 reacties

  1. Heerlijk weer die ondernemersdag. Altijd fijn om naar uit te kijken.
    Ik heb er weer zin in. Tot vrijdag en succes met de voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *