Mallen uit Amerika……..

Spannend, voor het eerst als groothandel een bestelling gedaan in Amerika.
Mal 30x30cm  Live Love Laugh

Live Love Laugh

Ik was al een tijdje op zoek naar mooie mallen voor het werken met de Powertex structuurpasta, maar vond in Nederland niet wat ik zocht en toen kwam ik op het internet de unieke mallen van “The Crafters workshop” tegen en werd op slag verliefd.
Mal 30x30cm

Love post

Maar bestellen in Amerika vond ik toch wel een hele grote stap en best eng(misschien ben ik daarin wel een muts!!!). Maar de prachtige ontwerpen bleven me trekken. Dus toch maar contact gezocht en de eerste bestelling is nu geplaats. Ik heb een keus gemaakt uit de allernieuwste designs de nieuwe ontwerpen zijn net pas leverbaar in Amerika.
With all of my heart

With all of my heart

De mallen die ik gebruikt heb op het gebroken ei zijn ook van “The Crafters workshop”. Als de nieuwe mallen binnen zijn (nog even een paar weken geduld)ga ik regelmatig laten zien wat je met de mallen in combinatie met Powertex kan. Ook voor de Mixed Media liefhebbers is het een mooie aanvulling want je kan er natuurlijk veel meer mee.
Broken stones

Broken stones

Specimen

Specimen

Retrobursts

Retrobursts

Harlequin Circles

Harlequin Circles

Rosetta

Rosetta

Butterfly

Butterfly


Reacties

Mallen uit Amerika…….. — 10 reacties

  1. Hallo Marion, ik heb me nl ingeschreven voor de cursus vlgde week vrijdag jij zou me nog enkele details doorsturen maar ik heb tot op heden nog niets ontvangen kan je me even iets laten weten Marion?

    Groetjes Simonne,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *