“In the picture” Wilma Kielstra

Deze keer in “in the picture” Wilma Kielstra. Geboren op 2-6-1965 en getrouwd met Johan samen hebben ze 2 dochters en 2 schoonzonen.
Wilma Kielstra

Wilma Kielstra

Zolang Wilma zich kan herinneren is ze al creatief bezig. Het is begonnen met breien en haken, textiel schilderen voor de kinderen, servetten op allerlei ondergronden plakken, boetseren, decoratief schilderen en textiel verharden.

Decoratie schijf

Decoratie schijf

In 2001 kwam Wilma in aanraking met powertex en dat betekende een nieuwe uitdaging. Ze heeft nu haar activiteiten terug gebracht tot Powertex en decoratief schilderen.
Samen vasthouden

Samen vasthouden

Powertex werkt echt het beste en komt ook regelmatig met nieuwe producten. Inmiddels geeft Wilma al ruim 15 jaar decoratieve cursussen en workshops. En is ze gecertifieerd cursusleidster in powertex en decoratief schilderen.
Wilma's Logo

Wilma’s Logo

Haar werk blijft ook andere niet onopgemerkt ze is al twee keer gevraagd om mee te werken aan powertex boeken, en dat is natuurlijk beste iets om trots op te zijn.
Danseres uit het Powertex inspiratie magazine

Danseres uit het Powertex inspiratie magazine

Wilma vertelt: in het voorjaar van 2011 heb ik mijn jaren lange droom uit laten komen en ben te vinden op diverse grote hobby beurzen in Nederland en België. Op de beurzen wordt ze geholpen door haar man Johan  en haar twee dochters Bianca en Monica . Het is natuurlijk fantastisch dat haar gezin ook de passie voor dit delen.
Mechelen 2013

Mechelen 2013

Daarnaast heeft Wilma een goedlopende webwinkel voor hobbyisten die met powertex werken.
Ook haar cursussen en workshops zijn goed gevuld en worden in eigen atelier in Veldhoven gegeven maar eventueel ook op locatie.
Wilma probeert altijd weer nieuwe en eigen creaties te ontwikkelen waar haar cursisten dol op zijn! Voor meer informatie wilmashobby  of e-mail info@wilmashobby.nl
Wilt u Wilma ontmoeten de komende week is ze te vinden op de Krea Doe in Utrecht van 30 november t/m 3 november dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Op haar vaste plaats. Hal 7 stand A039. Met verkoop van powertex en aanverwante producten en mini workshops.


Reacties

“In the picture” Wilma Kielstra — 7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *