“In the picture” Anita Raijer

anita3
Anita Raijer ( 4-11-1961) van Raijer Creatieve beelden, getrouwd met Cok en samen hebben ze 2 dochters.
Anita Raijer (4-11-1961) by Raijer Creative pictures, married to Cok and together they have two daughters.

anita4

Anita verteld:
Ongeveer 20 jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad en daar een whiplash aan over gehouden. Dit zorgde ervoor dat ik veel last heb van mijn geheugen en concentratie. Toen de kinderen de deur uit waren ben ik gaan zoeken om weer wat om handen te hebben. Ik ben vroeger altijd wel creatief geweest, dus oude boekjes opgezocht om weer wat te gaan doen. Zo vond ik een tijdschrift over textiel-verharder, dit vond ik leuk dus ben ik verder gaan zoeken en via de Kreabeurs eind 2012 bij Marion terecht gekomen.
Anita tells:
About 20 years ago I had a car accident and the result was a whiplash. This caused me my memory and concentration.
When the kids left the house, I started searching to do something. I was always creative, so I looked for some magazines to look for inspiration.
I found a textile hardener magazine and try working whit it, I liked it very much.
So I start searching for information about it and ended up at a fair by Marion at the end of 2012.

anita6

Master degree level 5 (Anita on the right side)

In 2013/14 de opleidingen bij Marion gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn master degree niveau 5 gehaald. Ondertussen ook mee gedaan aan de Powertex ondernemersdagen, hier heel veel informatie gekregen van andere die met Powertex werken en al jaren bezig zijn in een atelier. Dit zijn hele gezellige dagen en wat is het leuk om weer eens onder de mensen te komen.
In 2013/14 I start to follow The Powertex workshops at Marion. Now I have achieved my master degree level 5. I also get a lot of information at the special Powertex days, there I meet other Powertex lady’s who are busy working and teaching whit Powertex for years in there Studio’s. This are lovely days and it is so nice to come among the people once again.

anita2

Ik ben 1 jaar op zoek geweest naar een locatie voor een atelier. Via internet ben ik in Vijhuizen terecht gekomen. Een oude om gebouwde melkstal met 8 ateliers. We zijn gaan kijken en was gelijk enthousiast. Sinds 15 november 2014 heb ik de steutel en zijn we het atelier gaan inrichten.
About 1 year have been looking for a location for a studio and finely I found one. So now I have my one place to work and to give Powertex workshops.

anita5

anita

Neem een kijkje op mijn website en Facebook.
Take a look at my website and Facebook

anita1


Reacties

“In the picture” Anita Raijer — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *