E-book Powertex technieken

Meer informatie over het boek Powertex technieken vind je hier

Klik op de foto voor de video​

Soon also in English click on the picture for the video

E-book "Powertex technieken"

15 maart heb ik mijn E-book “Powertex technieken” gepubliceerd. Daar heb ik een fout gemaakt waar ikzelf verantwoordelijk voor ben, ik heb de 2 links verwisseld. Daardoor is het E-book 39x gratis gedownload, in het bericht stond duidelijk dat het boek €12,95 kost. Dankbaar dat een aantal klanten mij hiervan op de hoogte bracht.

Mijn oproep om alsnog de betaling te doen wanneer je het boek hebt gedownload is gelukkig door een aantal lieve klanten gedaan. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Maar tot mijn verdriet is dat door meer dan de helft dat niet gedaan, dat heeft mijn vertrouwen een enorme deuk bezorgt. Zelfs zo dat ik mij begin af te vragen of het wel de moeite waard is door te gaan met “Powertex wednesday” en de gratis demo dagen. Zo veel tijd en energie, het voelt als bedrogen worden. Ik laat het even bezinken.

Ik heb de pagina link van het E-book veranderd, zodat er niet meer via de link van gisteren gedownload kan worden, wanneer het niet meer lukt om het boek te downloaden en je hebt wel betaald​. Neem dan even contact met mij op. Excusues voor het ongemak.

E-book "Powertex techniques"

March 15 I have my e-book "Powertex Techniques" published. I've made a mistake that I am responsible for, I swapped two links. As a result, the E-book 39x downloaded for free, the message was clear that the book costs € 12.95. Grateful that a number of customers notify me.

My call to still make the payment if you have downloaded the book is done by some dear customers. I am very grateful.

To my sadness is that more than half have not done that, my faith delivers a huge dent. Indeed, I start to wonder whether it is worthwhile to continue with "Powertex wednesday" and the free demo days. So much time and energy, it feels like being deceived.

I changed the page link so the book cannot be downloaded via the link.

The book will be soon in translated English.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *