Beurs

De beurs in Den Bosch zit er weer op, het waren drukke maar gezellige dagen. Tijdens de beurs heb ik gedemonstreerd  hoe je kan schilderen met Powertex structuur pasta, mallen, kleurpoeders, water en natuurlijk de nieuwste transfer techniek met een plastic sheet, lutradur en Powertex transparant.
Plastic sheet

Plastic sheet

Ik ben begonnen op het schilders plein, maar de tweede dag verhuist naar de stand van Wilma’s Hobby ik stuurde de hele dag iedereen naar Wilma’s stand omdat er grote belangstelling was in de materialen die gebruikt waren op het doek. Dan is het simpeler om dicht bij elkaar te staan.
Wilma's stand op de beurs

Wilma’s stand op de beurs

Lutradur was voor vele een onbekend, nooit van gehoord heb ik héél véél gehoord. Ik ben bezig om de lutradur in het assortiment op te nemen en hoop daar op de Kreavak meer over te kunnen vertellen en te laten zien.
Op de beurs heb ik Josien Broeren ontmoet zij wilde Powertex weleens proberen. Ze was bezig de bus opnieuw te schilderen en heeft daarvoor ook Powertex gebruikt. De bus daarna afgelakt met Powertex easy varnish.
Josien aan het schilderen met Powertex

Josien aan het schilderen met Powertex

De beurs was druk en goed bezocht met veel interesse in vooral schilderen. Wat is er dan mooier om de vele mogelijkheden met Powertex te laten zien.

The fair

The fair in Den Bosch is back on, it were busy days. During the fair, I demonstrated how you can paint with Powertex structure pasta, stencils, Powercolor, water and of course the transfer technique with a plastic sheet, lutradur and Powertex transparent.
The lutradur was for many unknown, they never heard of it. I’m trying  to get the lutradur in the assortment and hope I can tell more on the Kreavak.
On the fait I met Josien Broeren she painted het car whit Powertex.
What’s more beautiful to the many possibilities painting with Powertex.


Reacties

Beurs — 3 reacties

  1. Het waren zeker gezellige en drukke dagen. Marion bedankt voor de demonstratie. En iedereen bedankt die ons een bezoekje heeft gebracht. Groetjes wilma

  2. Helaas zat ik weer eens in het ziekenhuis. Ik had zo graag de 13e willen komen. Ik maak nog een kans in Apeldoorn en 5 april bij Marion. Ik heb jullie wel gevolg op internet hoor. Fijn dat het zoon succes was, maar had niet anders verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *