Amazing Lutradur!!!

Binnenkort de groothandel Lutradur.

Lutradur70

Lutradur is een 100% non woven polyester en heeft geweldige mogelijkheden. Ik gebruik het om er een afbeelding op de maken, met de plastic sheet en Powertex transparant. Daarna plak ik dit op het schilders doek, het geeft ondanks dat het een polyester is een prachtige matte uitstraling.
Image on Lutradur

Image on Lutradur

Maar je kan op de Lutradur ook gelijk printen, smeer de lutradur in met Powertex transparant, laten drogen. Plak de Lutradur met een stukje tape vast op een papier leg de Lutradur op z’n kop in de printer en print de afbeelding gelijk op de Lutradur. Je kan de afbeelding dan aan beide kanten gebruiken omdat de stof zo dun en doorschijnend is.
Ook kan je de Lutradur vermormen en gaatjes in maken met behulp van de heattool, zorg wel voor voldoende ventilatie.
Lutradur is an amazing product its 100% non-woven polyester. You can transfer an image on it with a plastic sheet and Powertex transparent. Than place the image on the canvas, it gives a nice matte look.
You can coat lutradur whit Powertex transparent let it dry than put it on a piece of paper, tape the lutradur on the paper. Than use an inkjet printer to print your image on it.
It can also be melted with a heattool.


Reacties

Amazing Lutradur!!! — 2 reacties

  1. kan je me aan een verkoopsadres helpen in belgie -limburg -hasselt van lutradur
    powertex is alom verkrijgbaar
    groeten en dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *