A new beginning

happy new
Een nieuw jaar een nieuw begin, 1 januari 2016 is er een grote wens van mij uitgekomen, vanaf die dag heb ik de verzending uit handen gegeven. De Powertex groothandel blijft bij mij maar je bestelling wordt nu klaar gemaakt voor verzending in het Powertex magazijn in België. Omdat ik geen pakketten meer hoef in te pakken, krijg ik extra tijd om te bloggen over Powertex.
A new year , a new beginning, January 1 a great wish of mine has been released, from this day I have relinquished the shipment. The Powertex wholesale stay’s with me but your order is now being prepared in the Powertex stock in Belgium. Because I no longer need to pack packages in, I have extra time to blog about Powertex.

magic

Het nieuwe begin is al een beetje begonnen in 2015 met de waterschade waardoor ik nu een prachtig nieuw atelier heb. Ook heb ik van de zomer besloten om mijn haar niet meer te kleuren, inmiddels ben ik nu grijs (hoewel vele denken dat ik mijn haar gebleekt heb) is het toch echt mijn eigen kleur grijs/wit en dat voelt goed.
The new beginning has already started in 2015 with a water damage which now have a beautiful new studio. Also I have this summer decided to not color my hair anymore, now I am gray (though many think I got my hair bleached) so it’s really my color gray/white and it feels good.

marion strand

Mijn wens voor 2016 is dat het blog Powertex-opleidingen een online magazine wordt over creativiteit, Powertex en product kennis. Vorige week heb ik een video camera gekocht om veel filmpjes met jullie te kunnen delen. Gun me nog even de tijd om te kijken hoe alles werkt. Je kan je wel vast abonneren op mijn YouTube kanaal 
My wish for 2016 is that my blog Powertex a online magazine is about creativity, Powertex and product knowledge. Last week I bought a video camera to be able to share many movies with you. Give me some time to see how everything works. You can subscribe on my YouTube kanaal
Wat zijn jullie wensen voor 2016?
What are your wishes for 2016?


Reacties

A new beginning — 5 reacties

  1. Marion, heel veel succes en plezier in 2016 met de passie Powertex. Ik vind je nieuwe koppie een waar kunstwerk, het staat je super! Een mooie natuurlijke kleur! Tot gauw, ik kom in 2016 snel een keer jouw kant op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *