A few goals for 2015!!!

Het nieuwe jaar voelt altijd als een nieuw begin.
The new year always feels like a new beginning.

wens

Voor mij persoonlijk is 2015 het jaar waarin ik net zo oud wordt als mijn moeder die op 56 jarige leeftijd overleed, 38 jaar geleden. Het hou mij bezig.
For me personal, 2015 is the year I get as old as my mother she died at the age of 56, 38 years ago. The keep me busy.

me and mom

Maar er is meer wat voor mij in 2015 belangrijk is!!!
But there’s more what for me is important in 2015!!!
A few goals for 2015!!! Raak geïnspireerd, wees creatief, geniet, heb jezelf lief maar een ander nog meer en geniet van de kleine dingen.
A few goals for 2015!!! Get inspired, Be creative, Enjoy, Love yourself but love another even more and enjoy the liile things.
 enjoy little
Ook belangrijk is dat ik in 2015 graag meer creatief werk wil doen en meer creatieve ideeën delen met jullie op mijn blog, ook mijn blog laten groeien staat op mijn to do lijstje.
Also important in 2015 is that I want to do more creative work and more creative ideas to share with you on my blog, also to let my blog grow, it stands on my to do list.
Zoals jullie misschien zien heb ik de Bloglovin button toegevoegd aan mijn blog, je vind deze rechts in de menubalk. Dus jullie kunnen mij nu ook volgen via bloglovin. Het voordeel is dat je als eerste op de hoogte gehouden wordt als er weer een nieuwe post op het blog staat.
As you might see I have the Bloglovin button added to my blog, you can find this on the right side of the menu bar. So you guys can also follow me through bloglovin. The advantage is that you can be the first to know when a new post is on the blog.


Reacties

A few goals for 2015!!! — 6 reacties

 1. Marion, een super mooie goal voor 2015
  en dat ze allemaal uitkomen.
  Veel succes en alle creatieve groeten van Eva Janssen

  P.S hopelijk een aantal workshops op een Zaterdag zou erg goed uitkomen voor mij en evt andere collega’s denk ik.

 2. Hoi Marion,
  Een geweldig 2015 toegewenst!!
  dankjewel voor je lieve complimentjes! Ik zou er graag over vertellen, maar ben bang dat me dat niet gaat lukken vanwege tijd tekort. Ik heb al zoveel op mijn lijstje wat ik wil delen. Maar als je iets specifieks wilt weten, dan moet je het maar vragen. Ik help graag!

  grtjs,
  KJ

 3. Héél veel lieve groetjes en dat 2015 heel creatief mag zijn. Maar ik opteer ook voor workshopss op een zaterdag als dat mogelijk is zou dit super zijn.Nog veel creativiteit en leuke samenkomsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *